Sammenlign lån på ÅOP

Når der tales om lån, er det også lige så sikkert som amen i kirken, at der kommer et udtryk op, der hedder ÅOP. Det er en vigtig faktor i forhold hvor meget du skal betale tilbage. Ved du ikke hvad ÅOP står for – er det Årlige Omkostninger i Procent. Det handler om at finde et lån, hvor ÅOP er lav – for det betyder at du skal betale færre renter tilbage til låneudbyderen.

[adservice-comparison-feed]

Hvordan sammenligner du ÅOP

Der findes i dag flere lånetyper, og derfor kan der også være stor forskel på hvordan ÅOP ser ud på de forskellige typer af lån. Skal du i gang med en omgang sammenlign lån på ÅOP, er det vigtigt at lånene er meget lig hinanden. Det kan være på beløbsstørrelse, løbetid og lånetype.

Er det for eksempel SMS lån, vil de ofte have en anden ÅOP end de større forbrugslån har. Her er det også vigtigt at finde ud af om det er banken du taler med, eller om det er et af de mange finansieringsselskaber du er i dialog med. Når du ved det, kan du ud fra det begynde at sammenligne diverse ÅOP, for så at finde det lån, som passer bedst til dig.

Hvorfor er ÅOP så vigtig

Når du skal låne penge, er der ofte renter på et lån, og så er det jo rart at vide hvor meget du skal betale tilbage. Det er blandt andet en af de ting som ÅOP fortæller dig. Som allerede skrevet tidligere i artiklen, står ÅOP for Årlige Omkostninger i Procent. Det betyder meget forsimplet, at du får at vide hvor mange omkostninger der kommer på lånet årligt i procent. Langt de fleste forbrugslån fra bankerne har en ÅOP på mellem 7-10%.

Kigger du på SMS lån, vil den faktor være meget højere. Det er også grundet den korte løbetid, der er på lånet. Når et lån har en tilbagebetalings på 30 dage, vil det ofte kunne se meget voldsomt ud med en ÅOP der kan nærme sig de 700%. Det er vigtigt at du ikke lader dig snyde af de tal – og kan kigge igennem dem.

En anden vigtig faktor er også hvor mange gebyrer der kommer på i starten af lånet. Det kan du ikke komme uden om, når du skal i gang med at kigge på en omgang – sammenlign lån på ÅOP. Vær derfor opmærksom på denne faktor også, så du ikke lader dig snyde af en meget lav ÅOP, og så et startgebyr på flere tusinde kr.

Vi gør det let for dig her – sammenlign lån på ÅOP

Når du skal i gang med at finde det lån du har behov for, er der ingen grund til at vente. Vi giver dig et godt overblik her på siden – så kom i gang allerede i dag – sammenlign lån på ÅOP – lige her

Skriv et svar