Rentefri lån

Det er ikke alle der har styr på det, men det kan faktisk godt lade sig gøre at få rentefri lån i dag, og i mange butikker, er de meget populære. Det er rentefri lån du kan finde i store butikker som El-giganten og Bilka. Det er dog ikke de eneste steder de rentefri lån findes – for du kan også finde dem rent online, hvor flere udbydere har dem.

[adservice-comparison-feed]

Rentefri lån – hvad er nu det

Når du vælger at tage et lån, er der som regel renter på dem, der gør at du skal betale flere penge tilbage end du låner. Det er hele essensen af et lån, og alligevel er der i dag kommet en hel industri i at lave rentefri lån. Det kan være svært at se hvor forretningen er fra låneudbyderens side – og det er heller ikke noget du skal bruge tid på – du skal blot nyde, at det er muligt at få et lån uden renter.

Flere af udbyderne, der laver SMS lån, har simpelthen valgt at give dig muligheden for et lån uden renter. Et rentefrit lån som det første lån ved dem, for at vise hvor godt det er at vælge et SMS lån. Det er ren og skær markedsføring fra deres side, og giver dig mulighed for at snuse til mekanismerne i et sådan lån.

Som regel er det et SMS lån på op til 4.000 kr. du kan få som et rentefri lån. Det er en god sum penge at kunne låne, uden at der kommer renter på, og så skal du blot være opmærksom på, at du skal betale lånet tilbage i løbet af 30 dage. Er det noget som du har behov for – vil det være muligt at finde flere rentefri lån lige her.

Den anden type af rentefri lån

Som nævnt i indledningen af denne artikel, er der også rentefri lån, som du kan få i mange butikker i dag. Specielt når der handles med enten hårde hvidevarer eller tv og alt hvad der ellers hører til der. Det er noget som Elgiganten bruger meget i deres markedsføring, hvor de lokker folk til med 60 måneders rentefri lån.

Skal du bruge et rentefri lån

Når du har muligheden for at få et rentefri lån, kan det sagtens være en god idé. Du skal selvfølgelig kigge på hvor lang tilbagebetalingstid, der er på det, hvor stort et lånebeløb du har behov for, og hvordan lånet ellers er skruet sammen i forhold til gebyrer.

Hvorfor siger nej til drømmetilbuddet på et super lækkert lydsystem til stuen og det nye fjernsyn, bare fordi pengene ikke er på kontoen lige nu. Når du kan få et rentefri lån, kan det altså sagtens være det helt rigtige valg.

Kom i gang allerede i dag – giv dig selv muligheden for et rentefri lån – du starter lige her.

Skriv et svar