Lån til studerende

Når du vælger at tage en uddannelse, er det for at blive bedre til noget som ofte har din interesse. Det ender gerne med at du gennemfører uddannelsen og får en højere løn, end du ellers vil have haft mulighed for. Undervejs kan det være hårdt rent økonomisk, da du ønsker at koncentrere dig om uddannelsen, og så er det godt, at der er flere lånemuligheder, som kan sættes i kategorien lån til studerende.

[adservice-comparison-feed]

Lån til studerende – de forskellige typer af lån

Når du er studerende, er der forskellige typer af lån, du har mulighed for at få, og et af de mest kendte er selvfølgelig studielån. Et studielån har en meget billig rente og gør at du under uddannelsen har mulighed for at få et ekstra tilskud til økonomien. Du skal 1 år efter endt uddannelse begynde at betale det tilbage, og det har du 15 år til at gøre. De 15 år kan blive forlænget, hvis du skal aftjene din værnepligt, eller kommer ud for længere tids sygdom.

Nogle banker har også specielle lån til studerende, hvor der er en lav rente. Her er max udbetalingen pr. md. Ofte omkring 1000 kr. Det er et ekstra godt tilskud at få til økonomien, når du er i gang med en uddannelse, som tager meget af dit fokus. Vil du gerne vide hvilke banker, der har disse typer af lån, er det blot at søge rundt på deres hjemmesider og søge efter lån til studerende.

Sidst men ikke mindst, er der også en række online låneudbydere, som har forskellige typer af lån, der kan give dig sikkerhed økonomisk under uddannelsen. Her er det forskellige forbrugslån, kviklån og SMS lån, der blandt andet er tale om. Det skal være sådan, at du med ro i maven kan fokusere på din uddannelse, så du er bedre stillet efter afslutningen af den.

Find ud af hvilke låneudbydere, der giver dig mulighed for at få et lån til studerende, hvor renterne er fair, og du kommer til at være sikker under uddannelsen rent økonomisk. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge lidt tid på at kigge dem igennem, og se om nogen af dem direkte reklamerer med lån til studerende.

Lån til studerende – online låneudbydere

Når du går i gang med at vælge et lån fra en af de mange online låneudbydere, er det vigtigt at du bruger lidt ekstra tid på at kigge efter ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og jo lavere den er, jo bedre vil det være for dig. Når du er studerende, er det ikke altid at pengene sidder så løst på en, og derfor er det også vigtigt at vide, hvor mange penge du skal betale tilbage.

Kom i gang med at finde det helt rigtige lån til studerende her på siden. Vil du gerne i gang i dag, kan du starte lige her.

Skriv et svar