Hurtige lån

Når det skal hurtigt med at låne penge, er det godt du i dag har en række af muligheder som gør det let for dig. Det kan være et mindre beløb du skal låne, og så er der en type af lån som passer til det. Er det et større beløb du har behov for, vil der også være hurtige lån, som er tilpasset det. Gør det let for dig selv at komme i gang – læs mere om de forskellige hurtige lån lige her.

[adservice-comparison-feed]

De hurtige lån

Der i dag en række hurtige lån, og de har mange navne. Det må siges at være en omgang kært barn har mange navne, for alle lånetyperne gælder det, at det er et forbrugslån, og du bestemmer selv hvad du bruger pengene til. Vælger du at ansøge om lånet på nettet, skal du heller ikke forvente, at du bliver spurgt om hvad pengene skal bruges til, der får du blot godkendt lånet, og så bliver pengene overført til din konto.

Lån hurtige penge, hvis du akut står og mangler penge, gerne vil låne penge uden om banken, eller blot har behov for at have en økonomisk gardering, hvor det skal være let at ansøge om dem. Det giver dig en række af lånemuligheder, hvor du kan låne beløb fra 100-50.000 kr. i løbet af meget kort tid. Men sørg altid for at være sikker på at du har råd til at betale evt. lån tilbage til tiden, da dine låneomkostninger ellers meget hurtigt kan stige væsenligt.

Bliver beløbet større end de 50.000 kr. vil du stadig kunne finde hurtige lån, her skal dog bruges lidt flere oplysninger fra dig, før du kan blive godkendt til lånet, og derfor går lidt af det hurtige af det. Vil du gerne vide lidt mere om de mest populære hurtige lån, så kommer der en fin lille oversigt her.

  • SMS lån, er et af de hurtige lån, hvor du kan ansøge om et lån via SMS. Det tager dig ikke mere end 5 minutter, og når du har ansøgt om lånet, går der ikke mere end 10 minutter før det er godkendt. Du har mulighed for at låne alt mellem 100-6.000 kr., når du vælger et SMS lån.
  • Hurtiglån, kviklån, ekspres lån eller blot forbrugslån, er den anden type af hurtige lån. Her er det op til 50.000 kr. du kan låne uden at stille sikkerhed eller dokumentation. Det tager ca. 10-15 minutter at ansøge om lånet, og som regel har du svar inden for 30 minutter, om du er godkendt.

Tilbagebetalingstiden er meget forskellig på de 2 typer af hurtige lån. ET SMS lån skal du gerne have mulighed for at betale tilbage i løbet af 30 dage, og den anden type af lån, kan variere meget i tilbagebetalingstid. Her skal du undersøge det ved den valgte låneudbyder, før du kan få et endeligt svar.

Kom i gang med at finde de hurtige lån, som kan være interessante for dig – du kan starte lige her.

Skriv et svar